Codfan's Call of Duty blog

Call of Duty játékkal foglalkozó blog. Hírek, más szemmel. A helyesírás senkit nem érdekel, a csúnya beszéd ér, go kommentelni. Az itt megtalálható írások a személyes dolgaim, az okosságok kizárólag útmutatás céljából vannak, hivatkozni rájuk semmilyen körülmények között nem javasolt.

CBadmin

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • klank: ott az egerem xd (2009.07.04. 13:35) Az RSS előnye
  • r1zsa: Yo sztori, akárki írta :) Nekem nincs ilyen problémám és sosem volt. Sosem nyúltam csaláshoz, lehe... (2009.02.03. 19:59) Aimbot #50104
  • danzel: szerintem általába jók a lanok még akkor is ha cska kevés ember jön el. mert feelingesebb mint ott... (2008.10.09. 14:42) csak pár magvas BECUP gondolat
  • HeNtEs: Köszönjük az észrevételeket és teljes mértékben dolgozunk, hogy minden igényt kielégítsünk. Fárado... (2008.09.04. 17:48) Total oldalcsalád
  • apokr1f: szüKség csak nem veszi be a kacsacsőrt (2008.08.07. 13:28) PunkBuster a CoD5-ben is

HTML

Az RSS előnye

2007.11.21. 09:40 codfan

RSS logoA tudás hatalom, szól a mondás. Manapság nem nehéz naprakésznek lenni az internet segítségével, de nekem az sem mindegy, hogy mennyi eltéréssel tudok meg valami számomra fontosat az eredeti megjelenéshez képest. Az érdeklődési köröm elég nagy, így folyamatosan ugrálni az egyik oldalról a másikra annyira nem kellemes. Ezért már 1-2 éve ahol tudok, RSS feedet használok az információ lekérésére.
Ha egy weblapon van RSS, akkor az új híreket vagy bármit amit magában foglal az ottani feed simán lekérhetjük bármilyen arra alkalmas alkalmazással.

A mindenféle oldalak klészítői már felismerték az RSS előnyeit, és elérhetővé tették a híreiket ilyen formában. Ez a blog sem kivétel ez alól. A menüben és pl. a firefox címsávjában is ott a szimbólum, amivel feliratkozhattok a blogomra.

Amit én használok, az a Mozilla Thunderbird levelező program, ezzel kezelem a leveleim és az RSS forrásaimat is. Mikor elindítom, megnézni, hogy van-e új hír a beállított oldalakon. Ez pl. hírezésnél nagyon jól jön, sok időt és energiát meg lehet spórolni. Valahogy így fest.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://codfan.blog.hu/api/trackback/id/tr4236634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása