Codfan's Call of Duty blog

Call of Duty játékkal foglalkozó blog. Hírek, más szemmel. A helyesírás senkit nem érdekel, a csúnya beszéd ér, go kommentelni. Az itt megtalálható írások a személyes dolgaim, az okosságok kizárólag útmutatás céljából vannak, hivatkozni rájuk semmilyen körülmények között nem javasolt.

CBadmin

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • klank: ott az egerem xd (2009.07.04. 13:35) Az RSS előnye
  • r1zsa: Yo sztori, akárki írta :) Nekem nincs ilyen problémám és sosem volt. Sosem nyúltam csaláshoz, lehe... (2009.02.03. 19:59) Aimbot #50104
  • danzel: szerintem általába jók a lanok még akkor is ha cska kevés ember jön el. mert feelingesebb mint ott... (2008.10.09. 14:42) csak pár magvas BECUP gondolat
  • HeNtEs: Köszönjük az észrevételeket és teljes mértékben dolgozunk, hogy minden igényt kielégítsünk. Fárado... (2008.09.04. 17:48) Total oldalcsalád
  • apokr1f: szüKség csak nem veszi be a kacsacsőrt (2008.08.07. 13:28) PunkBuster a CoD5-ben is

HTML

A no-show helyes jelentése

2008.08.20. 15:03 codfan

Tehát vannak olyan esetek, mikor valamilyen okból kifolyólag az ellenfél nem jelenik meg a lezsírozott időpontban. Ilyenkor a no-show adja magát, mint leadható eredmény. Sajnos azonban sok klán ezt nem hajlandó elismerni/elfogadni és bizony könnyebben ki lehet alóla bújni, mint ahogyan azt az ember szeretné.

Ezért szükséges az, hogy ha biztosra akarunk menni, a no-showt bejelentsük IRC-en a megfelelő csatornán. clanbase.cod .cod2 .cod4 ezeken a csatikon lehet a megfelelő játék no-showját bejelenteni.

A bejelentés formája:
klán1 vs klán2 <war linkje> klánX failed to show up
Fontos hogy link legyen és ne csak az warID.

Egy war akkor no-show, ha :

  • ha az ellenfél 10 perc elteltével sem jelenik meg/nem ruppol a kihívás szerinti kezdőidőpont után
  • ha az ellenfél nem hajlandó ruppolni valamilyen szünet maximális idejének lejárta után
  • ha az ellenfél nem tud kellő számban megjelenni a szerveren, vagy olyan játékossal akar játszani, aki nem felel meg valamilyen szabálynak (pl. freelancer)

A no-showt csak akkor veszi figyelembe az admin, ha az 10 perccel a kihívásban szereplő időpont után lett bejelentve.
Ha az admin elfogadja a no-show bejelentést, rányom a war linkjére és bemásolja az illető üzenetét a war kommentjeibe. Ezért kell teljes linket adni és nem csak a warID-t.

Az senkit nem érdekel, hogy előző nap játszották le a meccset, a hivatalos warokat a kihívás időpontjában kell lejátszani. Igen, vannak olyan klánok, akik direkt erre mennek, hogy "véletlenül" rossz napra hívják ki az ellenfelet és ha nem tetszik a kimenetel, akkor másnap bejelentenek egy no-showt. Hozzáteszem teljes joggal, mivel minden klánnak a maga sara rendes kihívásokat csinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: no show

A bejegyzés trackback címe:

https://codfan.blog.hu/api/trackback/id/tr69624646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása