Codfan's Call of Duty blog

Call of Duty játékkal foglalkozó blog. Hírek, más szemmel. A helyesírás senkit nem érdekel, a csúnya beszéd ér, go kommentelni. Az itt megtalálható írások a személyes dolgaim, az okosságok kizárólag útmutatás céljából vannak, hivatkozni rájuk semmilyen körülmények között nem javasolt.

CBadmin

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • klank: ott az egerem xd (2009.07.04. 13:35) Az RSS előnye
  • r1zsa: Yo sztori, akárki írta :) Nekem nincs ilyen problémám és sosem volt. Sosem nyúltam csaláshoz, lehe... (2009.02.03. 19:59) Aimbot #50104
  • danzel: szerintem általába jók a lanok még akkor is ha cska kevés ember jön el. mert feelingesebb mint ott... (2008.10.09. 14:42) csak pár magvas BECUP gondolat
  • HeNtEs: Köszönjük az észrevételeket és teljes mértékben dolgozunk, hogy minden igényt kielégítsünk. Fárado... (2008.09.04. 17:48) Total oldalcsalád
  • apokr1f: szüKség csak nem veszi be a kacsacsőrt (2008.08.07. 13:28) PunkBuster a CoD5-ben is

HTML

Demo vétel, elnevezés, feltöltés

2008.08.17. 06:08 codfan

Ez a post már alapból FAIL, mivel az emberek előzékenységére és jóságára alapoz. De mégis megírom, mert most olyanom van.

Tehát CoD-ban kötelező demót venni CB meccsen, ezt mindenki tudja. Azt viszont már kevesebben, de talán nem is kevesebben csak mindenki leszarja, hogy maponként kell demót venni. Játszottam jópár emberrel, akik könnyelműségből az mondták, hogy "ugyan minek". Na az ilyen embereket én addig böködném egy rosdás csavarhúzóval, amíg nincs több luk rajtuk mint nem luk. Azért kell több részben venni a demót, mert úgy van leírva. A war végén meg sírnak, hogy "nekem ezt nincs türelmem feltölteni". Apa, ez van.

A feltöltéseket is imádom. Kristálytisztán le van írva, hogy hogyan kell elnevezni a fájlt. klán1 klán2 map nézet név warid. Mégis annyi idióta elnevezést láttam már, ennyire bonyolult lenne felfogni a dolgot? És ugyebár nem viccből kell leírni a map nevét sem, a CB ezeket mások számára is elérhetővé teszi, de ha az illető nem írja le jól a map nevét úgy a rendszer nem tudja normálisan indexelni. De ugye az megint kit érdekel. Engem pl. igen. Tonnányi demo mapnévnél van bothmap, allmap, mp_both. Gyerekek, nem így kell. Tiszteljük már meg a másikat annyival, hogy értelmesen tesszük fel a demónkat.

Az is le van írva, hogy speciális karaktereket nem lehet a demó nevébe beírni, mert a rendszer nem fogja megenni. De 20-an írnak rám, hogy mi baja az ftp-nek. Semmi fiam, te vagy szimplán hülye. Kérnék mindenkit, hogy kizárólag az angol ábécé betűit és számokat használjon a nevekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codfan.blog.hu/api/trackback/id/tr67619356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása