Codfan's Call of Duty blog

Call of Duty játékkal foglalkozó blog. Hírek, más szemmel. A helyesírás senkit nem érdekel, a csúnya beszéd ér, go kommentelni. Az itt megtalálható írások a személyes dolgaim, az okosságok kizárólag útmutatás céljából vannak, hivatkozni rájuk semmilyen körülmények között nem javasolt.

CBadmin

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • klank: ott az egerem xd (2009.07.04. 13:35) Az RSS előnye
  • r1zsa: Yo sztori, akárki írta :) Nekem nincs ilyen problémám és sosem volt. Sosem nyúltam csaláshoz, lehe... (2009.02.03. 19:59) Aimbot #50104
  • danzel: szerintem általába jók a lanok még akkor is ha cska kevés ember jön el. mert feelingesebb mint ott... (2008.10.09. 14:42) csak pár magvas BECUP gondolat
  • HeNtEs: Köszönjük az észrevételeket és teljes mértékben dolgozunk, hogy minden igényt kielégítsünk. Fárado... (2008.09.04. 17:48) Total oldalcsalád
  • apokr1f: szüKség csak nem veszi be a kacsacsőrt (2008.08.07. 13:28) PunkBuster a CoD5-ben is

HTML

hid, wid és cid mennek az utcán...

2008.08.03. 04:29 codfan

Igeterjesztés. Megint. Nyilván nem mindenki van otthon a weboldalak működésében, de CB-n van pár dolog, amit jó ha tud az ember. Történetesen hogy a linkeknek (igen, az a cucc ami http://-el kezdődik) nagy szerepük van abban, hogy két ember gyorsan megértse egymást. Rengeteg link tovább megy annál, hogy csak szimplán .php a végük, a legtöbbet paraméterezni lehet (vagy kell), hogy értelmes dolog jojjön ki a böngészőnk megjelenítő motorjából. ezek a paraméterek ?-el kapcsolódnak a php-hoz és & jellel vannak elválasztva (már ha több paraméter van).

HID: humaninfo.php?hid=egyszám
A hid rövidítése a human id, ez egy account gyökere, a pid-ek (player id), amik a klánokban vannak jelen, mind erre mutatnak. Mindenkinek csak egy hid-je van, pid-ből annyi, ahány klánban van. Ha valakit felszólítanak az accountja linkelésére (összekötésére egy másikkal), mert több van neki 1-nél (szabályzat tiltja, hogy több legyen), akkor megkapja azt a hid-et, amit össze kell kötnie azzal, amit épp használ. Ha valakit be akarunk mocskolni valamivel, a hid-jét is mellékeljük, ne csak a hulladék guid shotot amit órákig tart visszakeresni (lehetőleg kattintható formában).

WID: warinfo.php?wid=egyszám
A wid rövidítése a war id, ez azonosít be egyértelműen egy wart, függetlenül attól, hogy milyen játékban vagy milyen ladderban volt. Ez jelenik meg a pending táblázatában és a matchconflicts.php paramétereként is. Egy francia bagett is több érdeklődést fog mutatni az adminnál, ha egy warral kapcsolatban zaklatjuk és baszunk elküldeni a linkjét.

CID: claninfo.php?cid=egyszám
Gondolom már mindenki összerakta a legó darabkáit és rájött, hogy a cid a clan id rövidítése. Ez azonosítja be egyértelműen a klánokat. Bármilyen klánnal kapcsolatos dolognál ezt a linket is mellékelni kell.

Még van pár másik paraméter is, de azok nem kerülnek előtérbe olyan gyakran.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codfan.blog.hu/api/trackback/id/tr70598065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása