Codfan's Call of Duty blog

Call of Duty játékkal foglalkozó blog. Hírek, más szemmel. A helyesírás senkit nem érdekel, a csúnya beszéd ér, go kommentelni. Az itt megtalálható írások a személyes dolgaim, az okosságok kizárólag útmutatás céljából vannak, hivatkozni rájuk semmilyen körülmények között nem javasolt.

CBadmin

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • klank: ott az egerem xd (2009.07.04. 13:35) Az RSS előnye
  • r1zsa: Yo sztori, akárki írta :) Nekem nincs ilyen problémám és sosem volt. Sosem nyúltam csaláshoz, lehe... (2009.02.03. 19:59) Aimbot #50104
  • danzel: szerintem általába jók a lanok még akkor is ha cska kevés ember jön el. mert feelingesebb mint ott... (2008.10.09. 14:42) csak pár magvas BECUP gondolat
  • HeNtEs: Köszönjük az észrevételeket és teljes mértékben dolgozunk, hogy minden igényt kielégítsünk. Fárado... (2008.09.04. 17:48) Total oldalcsalád
  • apokr1f: szüKség csak nem veszi be a kacsacsőrt (2008.08.07. 13:28) PunkBuster a CoD5-ben is

HTML

A három új szabály

2008.06.28. 15:33 codfan

Mivel tudom, hogy sok honfitárs nem érti a külföldi nyelveket (sokan anyanyelvet sem), ezért gondoltam nem ártana némi felvilágosítás az új szabályokkal kapcsolatban. Ezek a szabályok egyébként mától élnek CoD2 és CoD4 ladderokban is és leginkább a konfliktokra vannak hatással.

 

Using Game-Violations' Eye-dent tool to provide proof is allowed, but comes with restrictions. You may only post screenshots which show all the important columns (player name, player ip, guid, date and server ip). Highlighting the important parts on the picture is advised, but any other modification to the picture (for example adding text) is not allowed. If the proof is intended to show matching IPs where both Clean and Banned guids were used by the same IP, we will only accept it if the Clean/Banned guids were used on the IP is on the same day, unless you have very strong proof that the IP is static. IPs found older than a year are also unaccepted.

Az gv eyedent cuccát csak bizonyos korlátok között lehet használni. Minden fontosabb oszlopnak látszania kell (nem sorolom fel újra). Javasolt kiemelni a fontos részeket a, de bármilyen más módosítás a képen (szöveg beírása) nem megengedett. Ha ip azonosságot hivatott bionyítani a kép, akkor csak akkor lesz elfogadva, ha a bannolt és a clean guidok amik azonos ip-ről voltak használva, azonos napon vannak, vagy ha bizonyítani tudja a konfliktoló (konfliktoló!, és nem az admin), hogy statikus az ip. Tehát az pl. nem jó, hogy a bannolt guid 2007 márciusában van a tiszta pedig 2008 januárjában azonos ip esetén sem. Az egy évnél öregebb felmutatott ip-t meg megintcsak nem fogadják el.

 

 

We will only accept proof if you provide it the proper way. We wont accept anything where the provider requests any input from our side, or has any unnecessary limitations (for example rapidshare or megaupload), in other words, proof must be accessible directly. Some free image hosting sites are imagechack and photobucket. You may use other hosts, but make sure images can be viewed internationally. Also, be sure to save a copy of the image somewhere, in case the host removes it. Demos should be uploaded to the ClanBase demo FTP (see FAQ). We wont accept any so-called "busted.avi" videos as proof, you must make timestamps for the original demo.

 

Ez arról szól, hogy csak a megfelelően felmutatott bizonyítékok lesznek elfogadva. Semmilyen olyan helyre nem szabad felrakni bizonyítékot, ami valamit kér attól, aki megnézné, letöltené (pl. rapidshare és megaupload), tehát a bionyítéknak közvetlenül elérhetőnek kell lennie. Néhány javaslat, hogy képeket hova érdemes felrakni úgymint imageshack és photobucket. Máshova is fel lehet őket rakni, de meg kell róla bizonyosodni, hogy külföldről is elérhető. Emellett mindig el kell menteni valami biztos helyre a képeket, ha esetleg a szolgáltató törölné őket. A demókat természetesen kizárólag a demó ftp-re lehet feltölteni. Az ilyen wh múvik sem lesznek elfogadva, az eredeti demót kell linkelni és timestampeket írni hozzá.

 

When providing timestamps for demos, remember to state which player's demo and what map you are referring to. The round indication should be clear for everyone to be able to follow. If the match was interrupted by a map restart (for example because of pause) or similar and the round ordering has changed, be sure to mark those too to make everything clear. Every timestamp must be exact, saying "watch demo" or "whole round" are unacceptable and will not be taken into consideration while watching the demo. A small amount of explanation may be added to the timestamps to make situations clear, but you must make them in English (regardless if it is a regional ladder or not), because our demo crew consists of people from different countries.

 

Ez a demókra vonatkozik. A timestampek megadásánál feltétlen meg kell adni, hogy melyik játékos demójához és milyen mapra készültek, meg persze a demó linkjét se felejtsük el megadni. A körök számozásának is egyértelműnek kell lennie mindenki számára, ha valamiért megszakadt körök folyamata (maprestart, pause, stb. miatt), akkor azt is jelezni kell természetesen. Minden timestampnek pontosnak kell lennie, az nem elfogadott hogy "nézd meg a demót" vagy "az egész kör" és nem is lesznek figyelembe véve. A timestampekhez lehet írni kis magyarázatot, hogy mit is kéne látni, de ezt kizárólag angolul lehet megtenni, még ha magyar is a ladder, mivel a demó nézők nem fogják érteni őket.

Remélhetőleg mindenki tartja magát hozzájuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codfan.blog.hu/api/trackback/id/tr30543440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása