Codfan's Call of Duty blog

Call of Duty játékkal foglalkozó blog. Hírek, más szemmel. A helyesírás senkit nem érdekel, a csúnya beszéd ér, go kommentelni. Az itt megtalálható írások a személyes dolgaim, az okosságok kizárólag útmutatás céljából vannak, hivatkozni rájuk semmilyen körülmények között nem javasolt.

CBadmin

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • klank: ott az egerem xd (2009.07.04. 13:35) Az RSS előnye
  • r1zsa: Yo sztori, akárki írta :) Nekem nincs ilyen problémám és sosem volt. Sosem nyúltam csaláshoz, lehe... (2009.02.03. 19:59) Aimbot #50104
  • danzel: szerintem általába jók a lanok még akkor is ha cska kevés ember jön el. mert feelingesebb mint ott... (2008.10.09. 14:42) csak pár magvas BECUP gondolat
  • HeNtEs: Köszönjük az észrevételeket és teljes mértékben dolgozunk, hogy minden igényt kielégítsünk. Fárado... (2008.09.04. 17:48) Total oldalcsalád
  • apokr1f: szüKség csak nem veszi be a kacsacsőrt (2008.08.07. 13:28) PunkBuster a CoD5-ben is

HTML

Ne vegyél fel bannolt játékost

2008.06.30. 02:42 codfan

Na cicákok, ismét változás van, most a Cheat & Abuse policy fog módosulni. Bár még nem tudom mikor, de gyanítom holnap kerül rá sor. Hogy mire?

Ezentúl aki lehetővé teszi, hogy bannolt játékos kerüljön a klánba (pl. meghívja, vagy jelszót állít be a klánnak, amivel csatlakozhat) 6 hónapos büntit fog kapni.

Kiemelnék pár dolgot. Pl. ha a CL felelős a dologért, akkor az egész klán szopni fog. Persze nem feltétlenül fognak mindenkit bannolni, de a klánt valszeg törlik. Valamint az sem mellékes, hogy a klánnak kell ellenőrizni minden felvett játékos hátterét. Ez mind le van írva, tehát nem én találom most ki.

Azért hívtam fel erre a figyelmet, mert divat, hogy a bannolt játékosok új reget csinálnak maguknak. Persze érthető a dolog, én sem örülnék, ha nem játszhatnék CB-n egy darabig, más kérdés, hogy csalni sem szoktam. És ugye mindenki gyűlölködik ircen/fórumokon/konfliktokban hogy nézd már, ez a klán is 2008 májusában regelt és milyen highskillesek már! Nos ezt hivatott visszafogni ez az új szabály, mert ugye már annyira nem dendi visszahívni a klánba a régi (csaló) havert, ha már a saját regünk is rámehet. Nem elfelejteni, hogy a visszatérő csalók (értsd újraregeltek) 10 éves bant kapnak mindkét regjükre.

Csak ésszel a mókát, fiatalok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://codfan.blog.hu/api/trackback/id/tr4545421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása